News

L’Escola La Salle de Palamós s’emporta el primer Premi de la regata Interescoles 2017!!!!

3 June 2017

Avui hem celebrat la IX edició de la Regata Interescoles amb un vent de Garbí l de 2-3 Kn intensitat que ens han permès disputar 4 proves.

 

Cal destacar que en aquesta proba, es posen en valor, el treball en equip, el treball cooperatiu, el respecte, la solidaritat, els saber-se organitzar, i el mantenir la calma davant l’adversitat. Tots valors que s’han treballat durant el curs Municipal d’iniciació a la vela i que es treballen en els centres educatius durant tot el curs.

 

El nivell dels participants ha estat excel·lent, han pogut demostrar tot el que han après durant tot el curs Municipal de Vela Escolar, i una vegada mes ens ha acompanyat l’escola El Portitxol de l’Estartit .

En el lliurament de premis ens ha acompanyat Maria Puig Tinent alcalde de Palamós, Eduard Sallés President del CNCB, i Miquel Avinyo Vice-President Esportiu.

 

Cal agrair també la col·laboració dels voluntaris Marc i Joan i dels instructors del curs municipal d’iniciació a la vela Miquel, Joan Adrià, Sergi, Alex, Ricard, Xavier, Carles, i l’Anna.

 

La classificació ha quedat de la següent manera:

 

1er La Salle Palamós                            5 punts

2on Vilaromà    Palamós                      13  punts

3er El portitxol de l’Estartit                   14 punts

4art Escola La Vila de Palamós             17 punts

5é CEE els Angels                               20 punts

6é Els substituts Palamós/Estartit         20 punts

7é El Vedruna de Palamös                    20 punts

 

Moltes Felicitats a Tots!!!!!

SHARE:
4.0330929756165